Home Forums News & Community SPORZA-TV!!@ Omloop het Nieuwsblad live op tv en livestream

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • Cbstvcbstv
  Participant
  Post count: 3

  SPORZA-TV!!@ Omloop het Nieuwsblad live op tv en livestream omloop het nieuwsblad 2021 uitzending Omloop het Nieuwsblad live op tv en livestream

  Sporza Tv: https://todaystreamtv-live.blogspot.com/2020/12/cyc.html

  Vorig jaar ontsnapte de jubileumeditie nog net aan de pandemie en ook de 76ste editie van de Omloop Het Nieuwsblad kent in 2021 het geluk om door te kunnen gaan op zijn traditioneel voorziene datum. Op zaterdag 27 februari wordt in Gent het startschot gegeven van het Vlaamse wielervoorjaar, dat helaas wel eentje zonder publiek zal zijn. Maar niet getreurd, er is genoeg om naar uit te kijken en via onze praktische gids bent ook u er helemaal klaar voor!

  Wanneer: zaterdag 27 februari

  Start: omstreeks 11u aan het Citadelpark in Gent.

  Aankomst: na 200,5 kilometer, omstreeks 16u15 op de Onderwijslaan in Ninove.

  LIVE. Omloop Het Nieuwsblad 2021 van start tot finish!

  Waar en wanneer kan ik het volgen?

  Kort en bondig: thuis. Thuis, want organisator Flanders Classics benadrukt dat er dit jaar geen publiek langs het parcours is toegelaten. Aan de start, de aankomst, de hellingen en de kasseistroken: alle belangrijke passages zullen worden afgesloten voor het publiek. Ook elders geldt er een samenscholingsverbod van meer dan vier personen en een mondmaskerplicht langs het parcours vanaf één uur voor tot één uur na de wedstrijd. Het is enkel door die maatregelen trouw op te volgen (zoals de Ronde van Vlaanderen in 2020) dat er überhaupt kan gekoerst worden, dus doen ook wij een warme oproep om hier gehoor aan te geven!

  Voorbeschouwing: Omloop Het Nieuwsblad 2021
  27 februari is een dag die rondwaart in de hoofden van menig wielerliefhebber. Je kunt er heel wat bomen over opzetten, maar voor veel mensen die iets met wielrennen hebben is Omloop Het Nieuwsblad de wedstrijd die het wielerseizoen aftrapt. Voor het vrouwenpeloton is het zonder twijfel de eerste echt serieuze koers van het seizoen. Wie volgt Annemiek van Vleuten op als winnares van de openingsklassieker? WielerFlits blikt vooruit.
  Longen die zich soms volzuigen met frisse voorjaarslucht, dan weer met de geur van een keur aan frituurspecialiteiten en bier. Bitumineuze voegvullingsmassa. 150 paar wielen die over de kinderkopjes stuiteren. Bidonnen die daardoor uit hun houders worden getrild.

  Omloop Het Nieuwsblad voor vrouwen live op televisie

  De vrouweneditie van Omloop Het Nieuwsblad is zaterdag 27 februari voor het eerst rechtstreeks op televisie te volgen. De beelden van de finale zijn aansluitend op de wedstrijd van de mannen bij Sporza en Proximus te zien.

  “Vorig jaar hebben we in aanloop naar Omloop Het Nieuwsblad enkele doelstellingen naar voor geschoven om het vrouwenwielrennen aantrekkelijker te maken. Met de categorieverhoging van de openingsklassieker naar de UCI ProSeries zetten we een van die doelstellingen om in concrete actie”, zegt Flanders Classics-CEO Van den Spiegel. “Ook zetten we een tweede doel van ons driejarig Closing the gap-plan, namelijk meer media-aandacht, om in daden. Met dank aan Sporza en Proximus zal de vrouwenwedstrijd via een livestream te volgen zijn en wordt de finale voor het eerst live op televisie uitgezonden, aansluitend op de wedstrijd van de mannen.”

  Omloop Het Nieuwsblad
  De Omloop het Nieuwsblad is de traditionele openingskoers van het seizoen. Zodra de renners in januari en februari de eerste serieuze trainingen in zonnige oorden, de Tour Down Under en enkele meerdaagse wedstrijden in oliestaatjes achter de rug hebben, zet het peloton koers naar Gent.

  Al en jaar en dag, vroeger onder de naam Omloop Het Volk, wordt op de laatste zaterdag in de maand februari één van de meest leuke klassiekers verreden: de Omloop Het Nieuwsblad.

  Ook finale van Omloop Het Nieuwsblad bij de vrouwen De zestiende editie van de Omloop het Nieuwsblad voor vrouwen van zaterdag om BELGA De wedstrijd zal via livestream te volgen zijn en de finale bij de vrouwen … Download onze gratis app.
  PRAKTISCHE GIDS. De Omloop Het Nieuwsblad: ook in 2021 Omloop Het Nieuwsblad 2021 van start tot finish! … Het parcours van de Omloop Het Nieuwsblad bleef voor het derde jaar … Download onze gratis app … 200.000 kijkers voor livestream van zeldzame cactus die op het punt Omloop Het Nieuwsblad: startpresentatie en Elite vrouwen live App TV. Proximus Pickx Download de app GRATIS. Openen.
  Omloop Het Nieuwsblad voor Met dank aan Sporza en Proximus zal de vrouwenwedstrijd via een livestream te volgen zijn en wordt de finale voor het eerst live op televisie Elite Mannen | Omloop Het Nieuwsblad | Flanders Classics De Superprestige veldrijden vaart voortaan onder dezelfde vlag als de Ronde van Vlaanderen. Vanaf het seizoen 2020-2021 staat Flanders Elite Vrouwen | Omloop Het Nieuwsblad | Flanders Classics De Superprestige veldrijden vaart voortaan onder dezelfde vlag als de Ronde van Vlaanderen. Vanaf het seizoen 2020-2021 staat Flanders Van Vleuten’s zoektocht naar tweede opeenvolgende zege in Op zaterdag 27 februari staat de 16e editie van Omloop Het Nieuwsblad voor vrouwen op het programma, en dat is niet zomaar een … Toen Flanders Classics Women vorig jaar in aanloop naar Omloop Het … Met dank aan Sporza en Proximus zal de vrouwenwedstrijd via livestream te volgen zijn en Wielrennen: het belangrijkste wielernieuws, analyses en Live stream, live wielrennen, analyses, vooruitzichten, video en uitslagen van World Tour en … Omloop Het Nieuwsblad: Dylan Teuns is “heel gemotiveerd” … Van stuntman tot soundtrack: dit zijn de veldrit-Oscars 2020-2021 Jupiler Pro League. Beursplannen van Club Brugge worden concreet: “Zou Belgische primeur zijn” · Omloop Het Nieuwsblad. Mathieu van der Poel staat (nog?)
  Ontbrekend: 2021 ‎| Moet het volgende bevatten: 2021
  Flanders Classics-Omloop Het Nieuwsblad voor vrouwen is intussen toe aan zijn zestiende editie. Openingsklassieker verwelkomt alle WorldTeams. 10 February 2021.
  Gerelateerde zoekopdrachten
  omloop het nieuwsblad 2021
  omloop het nieuwsblad 2021 datum
  omloop het nieuwsblad 2021: parcours
  hoeveel dagen tot omloop het nieuwsblad
  omloop het nieuwsblad 2021 parcours
  omloop het nieuwsblad
  startlijst omloop het nieuwsblad 2021
  livestream omloop het nieuwsblad

  Cbstvcbstv
  Participant
  Post count: 3
  Cbstvcbstv
  Participant
  Post count: 3
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.